HR 3.0

Futureproof
en innovatief

Werk je in of met een HR-omgeving? Wil je vooruit, maar weet je niet hoe? Zoek je naar een andere aanpak, verrassende benaderingen of creatieve oplossingen? Dan zit je goed. Human Resourceful kan jou en jouw bedrijf helpen. Waarschijnlijk wel anders dan je gewend bent. Op een manier die past bij deze tijd. Samen werken we aan HR 3.0. Denk hierbij aan engagement van medewerkers, futureproof technologieën en development in de breedste zin van het woord.

Wij denken vanuit de business

De aanpak is simpel: luisteren, voorstellen, overleggen en aanpassen. Jij als klant bepaalt welke richting we op gaan. Wat hebben we van jou nodig? De inhoudelijke kennis natuurlijk, maar ook een flinke dosis lef. Alleen dan ben je in staat om snel verandering teweeg te brengen. Of dat nu gaat om de implementatie van een operationeel project of om een grote reorganisatie. Human Rescourceful helpt je te denken vanuit de business, beslissingen te vertalen en het bepalen van de impact voor medewerkers. Door een goed gevoel voor verhoudingen is Human Resourceful in staat de juiste mensen mee te krijgen en het juiste tempo te bepalen.

Mensen maken een organisatie. Juist in de wereld van nu. Is jouw bedrijf klaar voor verandering?

Over mij

Ik ben Kim de Jong, HR-professional en gedreven om het HR-vak naar een hoger niveau te tillen. Naar een niveau passend bij deze tijd. Na verschillende HR-rollen binnen verschillende organisaties te hebben vervuld (zie LinkedIn), raakte ik lichtelijk gefrustreerd over de kwaliteit van veel HR-afdelingen. Te weinig aandacht voor ontwikkeling, ongeschikte leidinggevenden en een achterhaalde aanpak. Het komt helaas veel voor. Dat kan toch beter? Dat moet beter! Human Resourceful staat voor vernieuwing, creativiteit en snelheid. Ik noem het HR 3.0!

Mijn expertise ligt op het gebied van verandermanagement, het coachen van managers en millennials en het uitvoeren van reorganisaties. Door mijn brede ervaring ben ik echter op vrijwel alle onderdelen van het HR-veld inzetbaar. Ik ben energiek, creatief en combineer lef met gezond verstand. Door deze eigenschappen ontstaat er vrijwel altijd beweging in de organisatie. HR 3.0 is zonder twijfel onmisbaar in een organisatie en ik laat je maar wat graag de toegevoegde waarde ervan zien.

human_resourceful_kim_de_jong

HR 3.0

Ik ben bezig met morgen. Hoe kan het beter, sneller, maar ook prettiger? Ik denk graag groots en buiten de kaders en ik laat me daarbij graag inspireren door anderen. Ook toe aan HR 3.0 of wil je meer over mij weten?