workshop

Millennial
Journey

Wil je aan de slag met de jongste generatie binnen jouw organisatie? Wil je weten hoe engagement nou écht werkt? In de workshop de Millennial Journey krijg je inzicht in alle ins en outs over het binden en boeien van jonge medewerkers.

De workshop

Tijdens een interactieve sessie neem ik je mee in de werkende wereld van millennials, ofwel de millennial journey. We doorlopen de employee experience en gaan op zoek naar antwoorden die passen bij de vraagstukken van je bedrijf. Wat gaat er goed en wat moet beter? Hoe kun je als bedrijf jonge werknemers aan je binden, het maximale uit hen halen en tegelijkertijd je bedrijf naar een niveau hoger tillen? We besteden aandacht aan thema’s als employer branding, onboarding en development. Dit vormt de basis voor verdere discussies en het verkennen van andere mogelijkheden. Aan het eind van de workshop heb je nieuwe ideeën en inzichten en kun je direct aan de slag om jouw organisatie millennial proof te maken!

info

De workshop de Millennial Journey duurt een hele dag en wordt bij voorkeur incompany verzorgd. Dit omdat we ons dan midden in het ‘werkveld’ bevinden. Prijs op aanvraag.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?