Bedrijven

Coaching
millennials

Heb jij jonge medewerkers in dienst die wel wat tips kunnen gebruiken over het werkende leven? Of werk jij met millennials die kampen met burn-out klachten? Wellicht kan loopbaancoaching ze hierbij verder helpen. Deze sessies gaan zowel over inhoudelijk presteren op de werkvloer als de mogelijke vervolgstappen in hun loopbaan. Tegelijkertijd wordt er gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling.

Coaching

Tijdens een 1,5 uur durende sessie bied ik millennials niet alleen een luisterend oor, maar geef ik ook advies over hoe ze met diverse (werk)situaties om kunnen gaan. Onderwerpen als hiërarchische verhoudingen en loopbaanmogelijkheden komen hierbij zeker aan bod. Ik maak hierbij onder andere gebruik van mindfulness technieken.

Door mijn ervaring met jonge mensen heb ik het vermogen om vertrouwen te creëren en snel tot de kern door te dringen. De ervaring leert dat 3 sessies vaak voldoende zijn om een medewerker nieuwe en frisse inzichten te geven, zodat hij of zij weer vol energie aan de slag kan!

info

Een losse sessie kost €200,- excl. btw en reis- en (eventuele) locatiekosten. De sessies kunnen zowel incompany als op een externe locatie plaatsvinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?