Are you
ready to

make it
work?

Human Resourceful is een jonge en creatieve partner op het gebied van HR-advies. Samen werken we aan HR 3.0. Denken vanuit de business, het vertalen van beslissingen en het bepalen van de impact is wat ik doe. Ook het aanjagen van strategische initiatieven en development van zowel medewerkers als management zit in mijn core business.

Diensten

Workshop “de Millennial Journey”

Wil jij aan de slag met de jongste generatie binnen jouw organisatie en wil jij weten hoe engagement echt werkt? Door het volgen van deze workshop krijg je inzicht in alle ins en outs over het binden en boeien van jonge medewerkers, zodat jij precies weet waar je moet beginnen!

HR Quick Scan

Heb je besloten om met een aantal strategische HR thema’s aan de slag te gaan? Realiseer je dat haast alle HR processen samenhangen en dat alleen een brainstormsessie niet voldoende is? Wil je een extern advies, op maat gemaakt voor jouw organisatie, met daarin praktische en bruikbare tips die jou daadwerkelijk op weg helpen naar HR 3.0?

Interim HR Manager

Heb je een HR afdeling die te druk is met alle operationele zaken? Wil je niet alleen een kort advies, maar ook tijdelijk intern hulp om de gewenste veranderingen daadwerkelijk door te voeren of om een project te lanceren?

Coaching millennials

Heb je jonge medewerkers in dienst die wel wat extra coaching en tips kunnen gebruiken? Zoek je iemand bij wie ze hun vragen kwijt kunnen en die ze helpt de juiste keuzes te maken?